Σάλτσα Γιαούρτι με Δυόσμο - Συνταγή Unilever Food Solutions
Menu
Πόντοι

Συστατικά

+

Για τη Σάλτσα Γιαούρτι

  • Γιαούρτι 10% 150.0 γρ
  • Αγγούρι 50.0 γρ
  • Λάδι σκόρδου 30.0 γρ
  • Φύλλα δυόσμος, ψιλοκομμένος 10.0 τεμ.
  • Λευκό μπαλσάμικο 8.0 γρ
  • Χυμό lime 6.0 γρ
  • Αλάτι 4.0 γρ

Βελούδινη σάλτσα γιαουρτιού που ταιριάζει παντού!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη Σάλτσα Γιαούρτι

    Τρίβουμε το αγγούρι και το αφήνουμε να στραγγίξει από τα υγρά του σε σουρωτό.Ανακατεύουμε το γιαούρτι, το Knorr Αφυδατωμένο Γάλα Καρύδας και το λάδι σκόρδου, μέχρι να έχουμε μια βελούδινη σάλτσα. Προσθέτουμε το αγγούρι, τα φύλλα δυόσμου, το μπαλσάμικο,το αλάτικαι το χυμό lime.