Burrito με κόκκινο ρύζι, μαύρα φασόλια σε dressing Hellmann's Vegan με αβοκάντο - Συνταγή Unilever Food Solutions
Menu
Πόντοι

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 60.0 γρ
  • Κόκκινο ρύζι 180.0 γρ
  • Ελαιόλαδο 20.0 γρ
  • Πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη 40.0 γρ
  • Μπρόκολο 300.0 γρ
  • Καλαμπόκι Σπυρί 150.0 γρ
  • Κύμινο 4.0 γρ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Μαύρα φασόλια 200.0 γρ
  • Ψιλοκομμένος κόλιανδρος 15.0 γρ
  • Baby σπανάκι
  • Τορτίγια 15.0 τεμ.
  • Αβοκάντο 1.0 τεμ.

Δεν θα αφήσουν κανένα αδιάφορο! Είναι του χεριού σας και κλέβουν την παράσταση!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Προετοιμάζουμε το ρύζι βάση των προδιαγραφών.

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι μαζί με το σκόρδο, στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές και το ψιλοκομμένο μπρόκολο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, προσθέτουμε τα φασόλια (έτοιμα ή μαγειρεμένα) και καρυκεύουμε με αλάτι και το κύμινο. Στο τέλος προσθέτουμε το ρύζι μαζί με τον κόλιανδρο και διορθώνουμε τη γεύση.

    Ζεσταίνουμε τα φύλλα τις τορτίγια για να γίνουν πιο εύκαμπτα και αρχίζουμε να γεμίζουμε πρώτα με τα φύλλα από το σπανάκι, το αβοκάντο και στη συνέχεια με την φάρσα μας τελειώνουμε με τη Hellmann's Vegan και σταγόνες από λάιμ.