Tacos Γαλοπούλας με Αβοκάντο και Μοσχολέμονο - Συνταγή Unilever Food Solutions
Menu
Πόντοι

Συστατικά

+

Για την Σαλάτα

Για τα Τacos

  • Τορτίγιες μικρές 10.0 τεμ.

Παρουσίαση

  • Στήθος Γαλοπούλας 500.0 γρ
  • Αβοκάντο 4.0 τεμ.
  • Χυμό lime

Είναι σίγουρο πως οι γιορτές σας δημιουργήσαν μια έξτρα ποσότητα φαγητού! Μάλλον δεν είχατε σκεφτεί πως το περίσσευμα γαλοπούλας μπορεί να αποτελέσει ιδανική γέμιση για tacos.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για την Σαλάτα

    Κόβουμε το κινέζικο λάχανο ζουλιέν και το αναμειγνύουμε με τη κομμένη ζουλιέν πιπεριά και το chili soy, διατηρούμε σε ψυγείο.
  2. Για τα Τacos

    Ψήνουμε τις Τορτίγιες σε σχάρα ή απευθείας στην φλόγα και στη συνέχεια τις φορμάρουμε σε ψιλό πλάστη μέχρι να πάρουν το σχήμα του tacos.
  3. Παρουσίαση

    Παίρνουμε ένα tacos και τοποθετούμε τη μαγιονέζα, στη συνέχεια την ψιλοκομμένη γαλοπούλα, την σαλάτα και τελειώνουμε με φέτες από αβοκάντο και χυμό λάιμ.